4 Pahare pentru bere craft produse de Spiegelau

Colecția Spiegelau Craft Beer cuprinde patru pahare cu o formă personalizată pentru stilurile IPA (India Pale Ale), Stout, American Wheat Beer, Barrel Aged Beer. Realizată, testată și aprobată de experți – forma unică a fiecărui pahar de bere Spiegelau Craft a fost dezvoltată în colaborare cu maeștri berari de la principalele fabrici de bere craft din SUA. Căutând constant să inoveze, cei de la Spiegelau au dezvoltat noi pahare pentru a susține multitudinea de stiluri și gama uimitoare de arome care redefinesc continuu categoria de bere craft.

Aprobate de către artizanii berii

Paharele de bere Spiegelau Craft au fost aprobate de un grup de experți format din maeștri berari și profesioniști din industrie. Membrii atelierului de degustare au testat mai multe forme de pahare pentru a găsi cel mai bun pahar pentru India Pale Ale, American Wheat Beer și Stout. În opinia experților, paharele cu formă personalizată transmit complexitatea aromelor, în același timp păstând textura optimă a berii, echilibrul și intensitatea gustului. Rămânând fideli spiritului bavarez, cei de la Spiegelau au creat aceste pahare unice, dar în același timp practice pentru a scoate la iveală tot ce este mai bun din berile tale preferate, la fel ca și experții care au participat la crearea lor, noi suntem ferm convinși că berea ta preferată merită un pahar pe măsură!


Pentru designul lor funcțional și inovator – paharele de bere Spiegelau Craft au fost distinse cu renumitul Red Dot Award în 2015 (mai multe informații despre acest premiu găsiți aici). Hai noroc!

Forma potrivită și materia primă de cea mai înaltă calitate

PROCES MODERN DE TĂIERE UTILIZÂND LASERUL:

Pentru a savura fiecare înghițitură

DESCHIDEREA AROMELOR:

Sunt late în partea de sus pentru ați permite să simți la maxim aroma unică a fiecărui stil de bere, la fel au forma potrivită pentru ca berea să găsească mai ușor receptorii gustului

AMPLIFICAREA HAMEIULUI:

Forma înclinată amplifică aromele hameiului

PEREȚI SUBȚIRI:

Păstrează un timp mai îndelungat berea din pahar rece

REVIGORANT:

Crestele în formă de valuri aerează berea corespunzător pentru a echilibra aromele

Paharul potrivit pentru fiecare stil de bere

Fiecare stil de bere are propriul său mix de arome și gusturi. Pe lângă cunoștințele despre ingredientele și procedeele folosite în procesul de fabricare a berii – caracteristicile aspectului, aromei și gustului sunt foarte importante pentru înțelegerea unei beri.

ASPECTUL BERII

Un pahar subțire și transparent ținut pe un fundal alb va arăta unele dintre cele mai proeminente virtuți ale unei beri: așteptați-vă să vedeți culoarea distinctivă obținută din combinarea diferitor malțuri, vedeți carbonatarea – acele bule mici create în timpul fermentației – și nu în ultimul rând observați aspectul tipic stilului de la puternic încețoșat caracteristic unui Hefeweizen, până la un Lager limpede ca cristalul.

Set 2 pahare pentru bere craft Tulip Spiegelau

Barrel Aged Beer

Set 2 pahare pentru bere craft Witbier Spiegelau

Wheat Beer

Set 2 pahare pentru bere craft Stout Spiegelau

Stout

Spiegelau – da, brandul cu denumire nepronunțabilă la prima vedere știm, dar totuși facem un efort – nu este chiar atât de complicat /Shpee – ge – louw/. Ai reușit?

Prima mențiune despre fabrica Spiegelau datează din 1521. Totul a început cu crearea oglinzilor fine de sticlă pentru vechile curți regale ale Europei, iar ulterior Spiegelau a reușit să-și transforme experiența de 500 de ani de măiestrie manuală într-o producție complet automatizată cu tehnologii de ultimă oră.

Designerii de la Spiegelau creează pahare care sunt impresionante, dar și simple în același timp, echilibrând perfect proporția, forma și funcționalitatea lor. Rămânând fideli spiritului bavarez, Spiegelau adoptă cele mai recente și mai inovatoare tehnologii pentru a produce pahare practice și durabile. Acesta este ceea ce face ca paharele Spiegelau să fie alegerea #1 pentru profesioniști și consumatorii din întreaga lume.