Pahare pentru bere craft IPA Spiegelau Craft Beer, Set 2 Pahare

390 MDL

 

Paharul Spiegelau IPA are un design inovator și unic, creat pentru a scoate în evidență aromele complexe din berile de tip IPA.

Acest set de pahare pentru bere craft IPA de la Spiegelau a fost creat împreună cu 2 berari de la două din cele mai cunoscute companii din SUA care produc bere IPA, Sam Calagione de la Dogfish Head și Ken Grossman de la Sierra Nevada. Realizate printr-o serie de ateliere de design și degustare în care au fost luate în considerare sute de design-uri posibile, berarii au ales în final și în unanimitate, prin vot secret, un pahar – „numărul 6“ – dintr-o listă finală de opt prototipuri.

Conceput pentru a evidenția profilurile aromatice complexe și atrăgătoare ale berilor IPA cu hamei citric și floral, îmbunătățesc gustul și aroma acestora. În același timp forma paharului este comodă și practică

SKU: SPIEGELAU-IPA-2 Categorie: Etichete: , ,

„Am văzut oportunitatea de a crea un pahar cu o companie de clasă mondială, cuscopul de a promova ADN-ul unic al IPA. La prima degustare am început sincer cu o doză de scepticism că am putea începe din acel loc și am putea termina cu un pahar care va fi perfect conceput pentru IPA.

Forma crestată a acestuia ajută la aerarea berii. Acolo izbucnesc aromele prin acea mișcare în timp ce berea se ridică, pe măsură ce lichidul lovește fiecare dintre aceste creste. Prin modelarea acestei părți superioare înalte și zvelte, care acţionează ca un fel de tun olfactiv care împușcă hameiul, îl concentrează și îl împinge spre nas. Nu îl lasă doar să zăbovească deasupra berii din pahar.

Uite așa din sceptic am devenit un promotor înrăit a acestui pahar.”

– SAM CALLAGIONE, DOGFISH HEAD CRAFT BREWERY