Pahare pentru bere craft Stout Spiegelau Craft Beer, Set 2 Pahare

390 MDL

Având în spate un succes uimitor cu paharele pentru IPA, Spiegelau a continuat să inoveze, așa au apărut în 2014 pahare pentru bere craft Stout Spiegelau create în colaborare cu doi dintre cei mai importanți producători de bere Stout din Statele Unite: Left Hand Brewing Company din Colorado și Rogue Ales din Oregon, pentru a crea paharul perfect pentru a savura berea Stout.

După luni de ateliere de design și degustare, în timpul cărora au fost luate în considerare sute de forme a paharului, producătorii de bere au ales în cele din urmă și în unanimitate drept favorit, „Prototipul C”, dintr-o selecție finală de opt pahare.

Realizat, testat și aprobat de către maieștrii berari – paharul Spiegelau pentru Stout accentuează notele de malț prăjite, cafea bogată și ciocolată care definesc stilul berii Stout, păstrând în același timp caracteristicile unui design practic prin care Spiegelau a devenit cunoscută.

SKU: SPIEGELAU-STOUT-2 Categorie: Etichete: , ,

„Un pahar specific pentru bere va ajuta la îmbunătățirea anumitor componente și la livrarea cu adevărat a berii așa cum ne-am propus, așa că am fost încântat să am șansa de a lucra cu Spiegelau. A fost un proces compus din trei runde separate și am trecut printr-o mulțime de pahare. Cred cu adevărat că am ales într-un final cel mai potrivit pahar pentru o bere de tip Stout. Acum când beau stout-urile noastre din acest pahar, este aproape imposibil să mă întorc la un pahar sau halbă clasică.”

– BRETT JOYCE, ROGUE BREWERY

Color

Blue