Pahare pentru bere craft Witbier Spiegelau Craft Beer, Set 2 Pahare

390 MDL

În colaborare cu Bell’s Brewery, o cunoscută berărie din Michigan, Spiegelau a dezvoltat un pahar specific pentru una dintre cele mai populare soiuri de bere din lume – Berea din grâu. Axată mereu pe perfecționarea articolelor din sticlă specifice berii, cea mai recentă inovație a lui Spiegelau este gata să devină noul standard pentru a vă bucura de berile de grâu premium. Ca și în cazul atelierelor anterioare de degustare, Spiegelau a contestat gândirea convențională și prezumția despre cum ar trebui să arate un pahar de bere de grâu. Noul pahar oferă în cele din urmă cea mai bună experiență de consum a berii de grâu, sporind profilul aromatic delicat floral și cu parfum de fructe al stilului. Oferă gustul, aroma și senzația optimă și scoate în evidență cele mai bune părți ale berilor de grâu în stil american (American Wheat Beer) și belgian (Witbier).

Acest pahar poate fi folosit și pentru berile de grâu în stil german (Weizen/Heffeweissbier), dar pentru ele există și un pahar dedicat în seria Spiegelau Beer Classics

SKU: SPIEGELAU-WITBIER-2 Categorie:

„Când ni s-a prezentat ideea de a colabora cu Spiegelau pentru a dezvolta un pahar unic, ne-am grăbit să prindem această șansă. Punându-ne berea în diferite pahare, mirosind, gustând din ele, am învățat multe despre ce funcționează și ce nu funcționează pentru berea de grâu. A fost un proces cuprinzător și captivant. Producem beri artizanale de care suntem mândri și prin urmare vrem să ne asigurăm că consumatorul, fanul de bere, pasionatul de bere ajunge să o guste așa cum ne-am propus. Acest pahar oferă într-adevăr o modalitate pentru asta.”
– Laura Bell, BELLS BREWERY