Pahare pentru bere Spiegelau Beer Classics, Set 4 Pahare

700 MDL

Setul de pahare Spiegelau Beer Classics conține 4 pahare potrivite pentru India Pale Ale, Lager, Pilsner și Wheat Beer. Fiecare pahar este din cristal suflat fără plumb, cu o margine perfect tăiată pentru a amplifica gustul berii. Forma specifică a paharului ajută berea să-și deschidă întregul spectru de arome unice stilului de bere ales.

SKU: SPIEGELAU-BEER-CLASSIC-4 Categorie:
  • SET DE PAHARE PREMIUM PENTRU DEGUSTAREA BERII – Patru pahare esențiale pentru iubitorul de bere bună. Fiecare pahar este conceput pentru a îmbunătăți un stil specific de bere și oferă o înghițitură perfectă. Acest kit de degustare conține pahare pentru IPA, Lager/Pilsner, Hefeweizen și un pahar universal pentru degustare.
  • STICLĂ DE CRISTAL FĂRĂ PLUMB – Construcția strălucitoare din cristal fără plumb și designul modern elegant îmbunătățesc experiența de a bea bere. Savurați la maxim IPA sau Weiss-ul preferat, paharele Spiegelau duc experiența la următorul nivel.
  • REZISTENT LA SPĂLARE – Procesul Spiegelau Platinum Glass asigură strălucirea paharului dumneavoastră chiar și după 1.500 de cicluri de spălat în mașina de spălat vase, aceste rămân impecabile, fără zgârieturi. Pentru cele mai bune rezultate clătiți și lustruiți paharele.
  • UN CADOU PERFECT PENTRU IUBITORII DE BERE BUNĂ – Sunt tocmai potrivite pentru ați uimi prietenii sau colegii iubitori de bere, acest set este un cadou practic și funcțional, dar în același timp deosebit.
  • 500 DE ANI DE ISTORIE ÎN GERMANIA – Spiegelau îmbină secole de experiență cu designul și tehnologiile moderne. Spiegelau este sinonim cu tradiția și eleganța, dar în același timp în pas cu trendurile.