Carrot Cake Neipa Litra Brewery

80 MDL

Carrot Cake Neipa este un experiment creat de Litra Brewery împreună cu cei de la Team Toxik (UK) în rezultat avem o bere cu o aromă ce combină aromele citricele oferite de hamei cu cele de morcov

Stoc epuizat

SKU: Carrot Cake Neipa Litra Categorie:

litra-logo

Litra Brewing Company este o afacere de familie, fondată de familia Litra, cu scopul de a produce bere artizanală oferind o varietate largă de stiluri.
Datorită pasiunii pentru berea adevărat artizanală, familia Litra combină ingredientele de calitate superioară și lansează pe piață un produs autohton fabricat după tehnologie germană. Misiunea fabricii este de a produce bere artizanală conform Legii Reinheitsgebot (lege veche de aproape 500 de ani ce reprezintă una dintre cele mai vechi reglementări a alimentelor din lume. Pentru foarte mult timp, ea a oferit consumatorilor garanţia că vor beneficia de un produs absolut pur, gustos şi de o calitate înaltă, „reinheit”, ce înseamnă puritate în limba germană).
Team Toxic este o berărie din UK, Liverpool creată de 2 berari Gazza Prescott (anterior a lucrat la Hop Craft) și Sue Hayward (în trecut a lucrat la Waen Brewing)