Oktoberfest Litra Brewery

70 MDL

Acest stil, tradițional bavarez, a fost creat pentru a celebra cel mai renumit festival de bere din lume din Munchen – Oktoberfest. Stilul acestei beri poate varia de la Maerzen, Festbier sau Export. Oktoberfest Litra Brewery folosește ca bază stilul Festbier. Berea este ușor de băut, foarte revigorantă, cu note plăcute de malț și toast. Amăreala este pe partea inferioară, dar cu arome bogate de hamei nobil german.

SKU: Oktoberfest-Litra Categorie:

Descriere

litra-logo

Litra Brewing Company este o afacere de familie, fondată de familia Litra, cu scopul de a produce bere artizanală oferind o varietate largă de stiluri.
Datorită pasiunii pentru berea adevărat artizanală, familia Litra combină ingredientele de calitate superioară și lansează pe piață un produs autohton fabricat după tehnologie germană. Misiunea fabricii este de a produce bere artizanală conform Legii Reinheitsgebot (lege veche de aproape 500 de ani ce reprezintă una dintre cele mai vechi reglementări a alimentelor din lume. Pentru foarte mult timp, ea a oferit consumatorilor garanţia că vor beneficia de un produs absolut pur, gustos şi de o calitate înaltă, „reinheit”, ce înseamnă puritate în limba germană).