Povestea Bear Republic

Craft beer & wine bottle shop

Cine suntem?

Doi frați pasionați de berea craft au pornit într-o nouă aventură

Suntem Dan și Nicu, doi frați pasionați de tot ce ține de berea craft: diversitate, proces de producere, servire și asociere cu gustări și mâncare, pe măsură ce aflam tot mai multe despre această alternativă delicioasă a ce obișnuiam noi până acum să numim bere a apărut ideea că ar fi fain să creăm un loc care să adune împreună pasionații de bere bună.

Join the Craft Beer Revolution!

povestea-bear-republic

Ce găsești la noi?

Bună dispoziție și un sortiment larg de băuturi pe gustul tău

Pornind de la ideea de a crea un beer shop ne-am gândit de ce să nu extindem orizonturile și să creăm un shop unde pe lângă bere bună găsești și alte băuturi la fel atent selectate. Așa că am adăugat în sortiment și alte băuturi alcoolice:

  • Peste 100 de vinuri de la producători mici și mari din Moldova
  • o gamă variată de distilate: gin, vodka, tequilla, aperitive și digestive
  • Whisky (Single malt, Irish, Scotch, Bourbon), coniacuri, divinuri și romuri

La fel avem o categorie de cafea naturală unde găsești cafea boabe și cafea măcinată, 100% Arabica sau mixuri

Iar pentru că un pahar potrivit îți oferă o experiență și mai plăcută am adus cele mai bune pahare pentru bere, produse în Germania de către Spiegelau, forma și utilitatea cărora a fost apreciată în 2015 cu prestigiosul premiu Red Dot Award

Toate produse pot fi cumpărate direct din magazinul nostru aflat în Chișinău, pe str. Melestiu 26/10, iar unele din ele comandate online prin intermediul partenerului nostru Glovo.

Cu ce ne ocupăm la Bear Republic?

Promovăm consumul responsabil al băuturilor produse cu multă pasiune

Am avut grijă să avem cele mai bune produse în magazin, dar asta nu e tot – avem amenajată și o zonă pentru degustări unde ți-ar face plăcere să savurezi produsele preferate, mai exact organizăm:

  • Degustări asistate de bere
  • Jocuri de societate (Naked Beers, Mafia, Detective/Yes No Game,…)
  • sau pur și simplu poți savura orice produs din magazin în zona pentru degustare, achitând o taxă de consum

Iar dacă nu ai ocazia să rămâi la noi îți oferim seturi de degustare a berii la pachet, acestea fiind un cadou perfect pentru prietenii tăi, avem doar nevoie să ne zici câte beri vrei să fie incluse și câte pahare, iar noi ne vom ocupa de toate detaliile